RÓLAM

"Alkotok, tehát vagyok."

 

Kiss Viktória vagyok, kézműves mozaikozó és diplomás pedagógus.Tizenéves korom óta mindig találtam valamit, amiből alkothattam. Gobelin képeket, gyöngyékszereket és decoupage technikával készült tárgyakat készítettem. Kislányom születése előtt beleszerettem a foltvarrásba és sorra gyártottam a babaszoba kiegészítőket.

E sokféle technika elsajátításán át vezetett az út a mozaikozás felé. 2011 óta folyamatosan készítek mozaikkal díszített tárgyakat.  A technikát autodidakta módon tanultam meg, sok szakkönyvet elolvasva. Ismereteim bővítése és elmélyítése céljából 2012-ben részt vettem az  Üvegbarlang Tiffany Stúdió " Tiffany síküveg tanfolyamán", ahol oklevelet szereztem.

Mindig vonzott az üveg napfényben tündöklő csillogása és a templomok üvegablakainak sejtelmes fénye.Ezt az élményt szeretném a hétköznapjainkba belevarázsolni. Nemcsak az enyémbe, hanem másokéba is!

 

A megrendelőimtől kapott egyedi munkák készítése mellett  egynapos Üvegmozaik workshopokat tartok. Célom a mozaikozást, mint nem mindennapi technikát, minél több emberrel megismertetni és megszerettetni!