MenüBelépek
Üvegmozaik tanfolyam és bútorfestés Üvegmozaik webshop

Termékkategóriák

 • AZ ALKOTÓ

  AZ ALKOTÓ

  SEGÍTŐTÁRS

  Megnézem
 • Bútorfestés oktatás

  Bútorfestés oktatás

  Kezdő és haladó szinten

  Megnézem
 • Mozaik tárgyak

  Mozaik tárgyak

  MEGRENDELÉSRE IS!

  Megnézem
 • ALKOTOK, tehát vagyok!

  ALKOTOK, tehát vagyok!

  Megnézem
 • Üvegmozaik tanfolyamok

  Üvegmozaik tanfolyamok

  Garantált siker!

  Megnézem
 • Kisbútorok átfestése

  Kisbútorok átfestése

  Vintage vagy bohém?

  Megnézem
 • Egyedi mozaik tárgyak

  Egyedi mozaik tárgyak

  kézműves mozaikozótól

  Megnézem
 • Széles mozaik választék

  Széles mozaik választék

  és kiegészítő termékek

  WEBSHOP

Rólam

"Alkotok, tehát vagyok."

 

Kiss Viktória vagyok, kézműves mozaikozó és pedagógus.Tizenéves korom óta mindig találtam valamit, amiből alkothattam. Gobelin képeket, gyöngyékszereket és decoupage technikával készült tárgyakat készítettem. Kislányom születése előtt beleszerettem a foltvarrásba és sorra gyártottam a babaszoba kiegészítőket.

E sokféle technika elsajátításán át vezetett az út a mozaikozás felé. 2011 óta folyamatosan készítek mozaikkal díszített tárgyakat.  A technikát autodidakta módon tanultam meg, sok szakkönyvet elolvasva. Ismereteim bővítése és elmélyítése céljából 2012-ben részt vettem az  Üvegbarlang Tiffany túdió " Tiffany síküveg tanfolyamán", ahol oklevelet szereztem.

Mindig vonzott az üveg napfényben tündöklő csillogása és a templomok üvegablakainak sejtelmes fénye.Ezt az élményt szeretném a hétköznapjainkba belevarázsolni. Nemcsak az enyémbe, hanem másokéba is!

Bútorfestő pályafutásomat a HH festéknél kezdtem 2018 tavaszán, ahol kidolgoztuk az oktatási tematikát, berendeztük az oktatóműhelyt és elindítottuk a bútorfestő oktatásokat. Ez alatt az idő alatt nagyon sok kisebb-nagyobb bútort festettem, melyekről részletes, képes blogbejegyzéseket írtam. Részt vettem a termékfejlesztésben és tesztelésben. Később cégem, a Plantago Design lett a HH festék budapesti hivatalos szervezője és oktatója. 

2019 márciusától  függetlenedtem, ami lehetőséget ad többféle termék és alapanyag használatára  tanfolyamaimon.  Jelenleg a spanyol La Pajarita krétafestékek forgalmazójával, a Birdo Shoppal támogatjuk egymás munkáját az alapanyagok és oktatások terén. www.birdo.hu

A megrendelőimtől kapott egyedi munkák készítése mellett Kezdő és Haladó Bútorfestő illetve Üvegmozaik tanfolyamot tartok. Célom a mozaikozást, mint nem mindennapi technikát, minél több emberrel megismertetni és megszerettetni! 

 

Top termékek

FBS szilikon ragasztó

FBS szilikon ragasztó Ár: 1 750 FtEgységár: 1 750 Ft /db

Türkiz

Türkiz Ár: 1 400 FtEgységár: 1 400 Ft /db

Újdonságok

Aqva

Aqva Ár: 2 000 FtEgységár: 2 000 Ft /db
Új

"Kristályvarázs" …

"Kristályvarázs" mozaiktálca Ár: 14 500 FtEgységár: 14 500 Ft /db
Új