GYERMEKPARTY

Kedves Szülőtársaim!

Kétgyermekes anyukaként évek óta szinte minden évben szervezek a lányaimnak szülinapi zsúrt, gyermekpartyt itthon. Számomra ez egy meghitt esemény, ahová 6-8 kis barátnál nem hívunk többet. 

Szülőként és pedagógusként egyaránt mindig fontosnak tartottam, hogy ilyenkor ne csak úgy céltalanul szaladgáljanak a gyerekek egyik szobából a másikba, hanem  koruknak megfelelő programokkal, vetélkedőkkel és játékokkal is színesítsem eme jeles alkalmat.

Nagyon bevált nálunk a kézműveskedés, amely után a gyerekek hazavihették emlékbe az újonnan készített remekművüket. Tavaly például a 6 éves kislányom és óvodás barátai a konyhaasztalnál üvegmozaik medált készítettek és nagyon élvezték. A gyerekek kíváncsiak voltak erre a számukra új kézműves technikára és boldogan ragasztgatták a csillogó mozaikszemeket.

Gyermekeim óvodájában és most már iskolájában immár 7 éve tartok osztályszinten Karácsonyi és Anyák napi üvegmozaik foglalkozásokat.

Kreatív szülinapi party otthonodban!

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a "Gyermekparty mozaik workshopot", ahol gyermekeitek és  barátaik felejthetetlen élményben részesülhetnek és a születésnap egy közösen eltöltött vidám ünnep lesz, melynek során játékos módon fejlődik kreativitásuk és kézügyességük is.

Nem elhanyagolható tény az sem, hogy Nektek nem kell gondolkodnotok azon, hogy mivel töltsétek el a szülinapi partyra szánt idő nagy részét. A megbeszélt időpontra házhoz megyek a kb.2 órás foglálkozást megtartani.

A foglalkozáshoz minden szükséges anyagot biztosítok.

A választható tárgyakat az aktuális korosztály(6-14 év) alapján és idény jelleggel  válogatom ki, közösen egyeztetve  Veletek, az egyéni igényeiteknek megfelelően.

Csoport létszám:maximum 8 fő.

Időtartam: kb. 2 óra

A következő helyszíneken vállalok "Gyermekparty mozaik workshopot":

Érd, Budaörs, Diósd, Törökbálint, Gazdagrét, Budafok.

Egyéb helyszínekre való kiszállás egyedi megbeszélés alapján történik.

Választható tárgyak: fenyőfadísz: függő szív vagy kerek alakú, mécses, tükrös képkeret, asztali talpas fenyő, mini mandala, tányér vagy poháralátét, kis kép,medál.

Árak: 

4 főig: 30.000 Ft

5-8 főig: 48.000 Ft

További információkért vagy kérdés esetén keress bátran elérhetőségeimen!

e-mail: hello@plantagodesign.hu

Tel.: 06 20 341 89 39