SZÍNTERÁPIA

SZÍNTERÁPIA ÉS SZÁMMISZTIKA A MOZAIKOZÁSBAN

Ismertető:

Hiszek abban, hogy a színek hatással vannak életünkre és a számok rendje áthatja az egész világmindenséget. Hívő lélek lévén nem tartom  boszorkányságnak, ha ötvözöm a színekhez és számokhoz való vonzódásomat a mandala világán keresztül az üvegmozaikozás csodájával.

Olyan szín- és számjátékra hívlak Titeket, melynek során megtudhatjátok mely színekkel van dolgotok és feladatotok. Mindezen ismerettel teljesen új perspektívából készíthetitek el a workshopon alkotásaitokat vagy egyedi  színterápiás mandalátokat, melynek elkészítése önmagában egy spirituális élmény, mely hozzájárul  belső egyensúlyod megtalálásához.

Pár szót a számmisztikáról:

A számmisztika egy több évszázados tudomány, az önismeret eszköze. Segítségünkre van, hogy figyelmesebben megvizsgáljuk önmagunkat és a bennünk élő képességekkel jobb életet éljünk. Életünkben sokszor megismétlődnek bizonyos helyzetek, amikből vagy így, vagy úgy kerülünk ki. Ha tanulunk hibáinkból és felhasználjuk tapasztalatainkat, akkor legközelebb már bölcsebben cselekszünk. A számmisztika ezt célozza meg.

Milyen módszerrel történik az elemzés?

A színek szimbolikus és érzelmi jelentéssel bírnak. Azt, hogy milyen "színű" valaki, a születési nevéből és születési dátumából számolom ki egy színterápiás módszerrel. A számkulcs táblázata szerint minden betű egy számhoz van rendelve 1-9-ig. Illetve minden szám egy bizonyos színt takar.

A névből adódó névszám az ember általános jellemére, egyéniségére utal. "Ez vagyok én, ilyennek születtem, így látnak mások." 

Az életútszámot a születési dátumból számolom ki. Ez a szám a velünk született tulajdonságokat és képességeket mutatja meg és azt az utat, amelyet be fogunk járni az életben, függetlenül a lényünktől.

Ezen két szám ismeretében megismerhetjük hiányszíneinket, melyek megmutatják, mivel van dolgunk, feladatunk az életben. Egy szín elutasítása sokat elmond erről...

A 4-5 oldalas személyes elemzést és jellemzést papír formában adom át mindenkinek a színmagyarázattal együtt.

Lássuk, mi is az a mandala?

A mandala mágikus kört jelent és valójában az ember potenciálisan megvalósítható legmagasabb tudatállapotának képi kifejezése.

Célja: megtalálni a tudatosság egységét és helyreállítani az emberben a dolgok ideális rendjét. 

A mandala puszta szemlélése is kiegyensúlyozó hatással van kedélyünkre, lelkiállapotunkra. Gyógyító energiája segít abban, hogy lelkünk is olyan egész, kerek és önmagában nyugvó legyen, mint maga a mandala.

Segítségével mi magunk állíthatjuk helyre belső világunk egységét, kiegyenlíthetjük a kívül és belül ható erőket és lépésről lépésre továbbfejlődhetünk. Színeinek és a bennük rejlő számoknak is mind szimbolikus jelentése van, melyek energiát sugároznak és beindítják szervezetünk öngyógyító képességét.

CSOMAGVÁLASZTÉK:

1.csomag: 8000Ft

Színterápiás elemzés és jellemzés készítés (mozaikozástól függetlenül)

2.csomag: 33.000Ft

Színterápiás mozaik mandala készítés kiscsoportos workshop keretében. A workshopon mindenkinek átadom a csak neki szóló személyes jellemzését a színmagyarázattal. Ez alapján egyértelművé válik, kinek milyen színnel érdemes dolgoznia.A workshop során minden résztvevő a saját mandaláját fogja elkészíteni, egy 30 cm átmérőjű falra akasztható falapra. Minden alapanyagot biztosítok, nem beszélve a csodaszép üvegmozaikok széles tárházáról, melyek közül kedvedre válogathatsz. Nemcsak egy szép és egyedi mandalával térsz haza, hanem megtanulod a mozaikozás fortélyait is. Fontos információ, hogy a jellemzés elkészítése sok munkámba és időmbe kerül, ezért a  születési nevet és dátumot legalább 1 héttel a választott időpont előtt küldd el.

Jelentkezem a workshopra ITT!

3.csomag: 33.000Ft

Megrendelésre készülő színterápiás mozaik mandala.Ha nincs lehetőséged, időd eljönni alkotni, akkor szívesen elkészítem Neked vagy szerettednek az egyéni mandaláját.

Az 1. és 3. csomagot a hello@plantagodesign.hu e-mail címemre küldött levélben tudod megrendelni.