Menü
Üvegmozaik workshop Kézműves mozaik munkák és foglalkozások

Bemutatkozás

A Plantago Design küldetése, hogy felszínre hozza a mindenkiben ott rejlő kreativitást és bátorítsa mindazokat, akik késztetést éreznek belső érzelmeik, gondolataik, szépérzékük kifejezésére.

Kiss Viktória vagyok, a Plantago Design alapítója, tanfolyamszervező, oktató, kézműves mozaikozó. Saját tematika szerint tartok  üvegmozaik kézműves foglalkozásokat.

12 éve készítek üvegmozaikkal díszített tárgyakat, kisbútorokat és kültéri kerti díszeket. Mindig az egyediségre törekszem, igyekszem elkerülni a tömegtermékeket. Az üveg színe, fénye és csillogása úgy megbabonázott, hogy eme szenvedélyemet szeretném másoknak is megmutatni és megtanítani.

  A kézművesség szépsége abban rejlik, hogy az egyén által kedvelt színeket, motívumokat és formákat lehet egyedi designba ötvözni. Rendkívül élvezem, amikor segíthetek valakinek az elképzeléseit életre kelteni és az ötleteit megvalósítani. Ha pedig minden vágya az, hogy saját maga is tudjon ilyen kis művészi alkotásokat készíteni az otthonába,  kertjébe, akkor itt nálam megtanulhatja, hogyan kell az üveget vágni és a mozaikokkal dolgozni. Ezek az órák szórakoztatóak, vidámak, baráti légkörben zajlanak és jó alkalom a kikapcsolódásra is.

Csatlakozz Te is foglalkozásaimhoz, hogy segíthessek előcsalogatni a kreativitásodat!

Oktatás helyszíne: Plantago Dekorkuckó Érd-Parkváros.