Menü
Üvegmozaik workshop Kézműves mozaik munkák és foglalkozások

KÜLDETÉS

A Plantago Design küldetése, hogy felszínre hozza a mindenkiben ott rejlő kreativitást és bátorítsa mindazokat, akik késztetést éreznek belső érzelmeik, gondolataik, szépérzékük kifejezésére.

Kiss Viktória vagyok, a Plantago Design alapítója, tanfolyamszervező, oktató, üvegmozaik kézműves. 5 éve tartok saját tematika szerint  üvegmozaik kézműves foglalkozásokat. Büszke vagyok arra, hogy ezen idő alatt kb. 500 tanítvány vett részt nálam workshopon.

12 éve készítek egyedi, saját tervezésű üvegmozaikkal díszített tárgyakat, kisbútorokat és kültéri kerti kutakat, díszeket. Mindig az egyediségre törekszem, igyekszem elkerülni a tömegtermékeket és megrendelőim egyéni kéréseit figyelembe venni.

Megvalósult alkotásaimat, egyedi megrendeléssel kapcsolatos információkat az erre a célra létrehozott honlapomon találod!

www.viktoriamosaicart.hu

Az üveg színe, fénye és csillogása a sok év alatt úgy megbabonázott, hogy eme üvegmozaikozás iránti szenvedélyemet szeretném másoknak is megmutatni és megtanítani.

  A kézművesség szépsége abban rejlik, hogy az egyén által kedvelt színeket, motívumokat és formákat lehet egyedi designba ötvözni. Rendkívül élvezem, amikor segíthetek valakinek az elképzeléseit életre kelteni és az ötleteit megvalósítani. Ha pedig minden vágya az, hogy saját maga is tudjon ilyen kis művészi alkotásokat készíteni az otthonába,  kertjébe, akkor itt nálam megtanulhatja, hogyan kell az üveget vágni és a mozaikokkal dolgozni. Ezek az órák szórakoztatóak, vidámak, baráti légkörben zajlanak és jó alkalom a kikapcsolódásra is.

Csatlakozz Te is foglalkozásaimhoz, hogy segíthessek előcsalogatni a kreativitásodat!

Oktatás helyszíne: Plantago Dekorkuckó Érd-Parkváros.