Mandala1

Mandala1
Mandala1
Mandala1
5 év garancia
Új
Értékelés:

Cikkszám: MA1


CSINÁLD MAGAD! Mozaik mandala csomag

 

Név: Mandala1

Felhasznált színek: Vanília, Tátika, Kála, Fehér legyező

A csomag a következő alapanyagokat tartalmazza:

25cm átmérőjű, megrajzolt és lakkozott falap képakasztóval ellátva, fuga, FBS szilikon ragasztó, üvegmozaikok, üveggyöngy, színek jelentése melléklet, részletes elkészítési útmutató.

 

Ha nincs időd vagy lehetőséged workshopokra és tanfolyamokra járni, de szívesen elkészítenéd üvegmozaik mandaládat vagy ajándékoznál valakinek egy saját készítésűt, most itt a lehetőség, otthon is elkészítheted!

Egy olyan csomagot állítottam össze, amely az összes alapanyagot tartalmazza munkád elkészítéséhez, tehát nem kell több helyről beszerezni a hozzávalókat. Pont annyi és egy kicsivel több anyagot készítek össze, amire szükséged lesz és törőfogót sem feltétlen kell, hogy vegyél, mert a mozaikokat is én töröm Neked előre apró szemekre. Ráadásul olyan nem mindennapi használati útmutatót és jótanácsokat is kapsz hozzá, mellyel garantáltan meg leszel elégedve. Végig „fogom a kezed” és lépésről lépésre vezetlek át a munkafázisokon, úgy, mintha workshopon lennél, tehát az sem probléma, ha teljesen kezdő vagy.

Az általad választott csomag azon színeket tartalmazza, amit a képeken látsz, tehát a mozaikokat is a választott mandala alapján fogom előkészíteni Neked. Bemutatásként felhelyeztem a falap negyedére a mozaikokat és azon kirakási mintát fugázás nélkül, amit követned kell majd az útmutatás szerint. 

A beérkezett megrendelést követően a csomag előkészítése 2-3 napot vesz igénybe, ezután küldöm a futárral.


Inspiráló képek a Plantago Design budaörsi Mozaik Mandala workshop résztvevőinek a munkáiból:

Ízelítő a Mandala workshop résztvevőinek a munkáiból


Ár: 9 900 Ft Egységár: 9 900 Ft /db
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!