Happy Blue

Happy Blue
Happy Blue
5 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: DCM HB

Szín: Happy Blue

Jellemzők: Digitális technológiával készült patchwork mintás mozaikszemek

Minőségi, víz-és fagyálló matt, újrahasznosított üvegből készült, 2,4 x 2,4 cm, 1 zacskó súlya 400g, kb.72 darab mozaikszemet tartalmaz.

Használati útmutató:

Az üvegmozaikkal különböző dísz-és használati tárgyakat varázsolhatunk egyedivé. Fatárgyakra, cserépre, tükörre, kőre, betonra, bútorokra, üvegre vagy kerámiára egyesével, FBS szilikonragasztóval ragaszthatjuk rá a díszíteni kívánt felületre. A webshopban megvásárolható mozaik törőfogóval apró, szabályos vagy szabálytalan darabokra is törhetjük, így igazán különleges hatást és formákat hozhatunk létre. A mozaikszemeket egymástól 1-2 mm távolságra kell elhelyezni és a ragasztót a mozaikszem rücskös oldalára kell felvinni. Ily módon 400gr./72 darab mozaikkal kb. 31x16 cm nagyságú felületet tudunk lefedni. Két óra száradás után kifugázzuk a hézagokat, figyelve arra, hogy a fuga egy szintben legyen a mozaik felszínével. Amikor a fuga félig megkötött, puha, nem szöszölős száraz kendővel kezdjük el finoman ledörzsölni az üvegmozaikokról a felesleges fugát. Majd hagyjuk teljesen megkötni és végül a kész felületet száraz, tiszta kendővel még egyszer dörzsöljük fényesre. Megjegyzés: Kültérre szánt fatárgyakat mozaikozás előtt vízálló csónaklakkal kell lekenni!

A Plantago Design folyamatosan induló mozaik tanfolyamain és kreatív workshopjain egyéni vagy kiscsoportos képzés keretében mélyebben is elsajátíthatod a mozaikozás fortélyait.

Ár: 2 760 Ft Egységár: 2 760 Ft /zacskó
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!