Legyező /Sötétkék

Legyező /Sötétkék
5 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: DCOF Farfalla Blue

Szín: Sötétkék

Jellemzők: Minőségi,  legyező alakú,anyagában színezett, víz-és fagyálló fényes üvegmozaik. 3x2,5 cm méretű és 4 mm vastag. 1 zacskó súlya 400gramm, ami fél lapra vonatkozik.

Használati útmutató:

Az üvegmozaikkal különböző dísz-és használati tárgyakat varázsolhatunk egyedivé. Fatárgyakra, cserépre, tükörre, kőre, betonra, bútorokra, üvegre vagy kerámiára egyesével, FBS szilikonragasztóval ragaszthatjuk rá a díszíteni kívánt felületre. A mozaikszemeket egymástól 1-2 mm távolságra kell elhelyezni és a ragasztót a mozaik rücskös felére kell felvinni. Kb. 15x30 cm nagyságú felületet tudunk lefedni. Két óra száradás után kifugázzuk a hézagokat, figyelve arra, hogy a fuga egy szintben legyen a mozaik felszínével. Amikor a fuga félig megkötött, puha, nem szöszölős száraz kendővel kezdjük el finoman ledörzsölni az üvegmozaikokról a felesleges fugát. Majd hagyjuk teljesen megkötni és végül a kész felületet száraz, tiszta kendővel még egyszer dörzsöljük fényesre. Megjegyzés: Kültérre szánt fatárgyakat mozaikozás előtt vízálló csónaklakkal kell lekenni!

A Plantago Design folyamatosan induló mozaik tanfolyamain és kreatív workshopjain egyéni vagy kiscsoportos képzés keretében mélyebben is elsajátíthatod a mozaikozás fortélyait.

 

Ár: 2 700 Ft Egységár: 2 700 Ft /zacskó
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!