Zöld gyöngyház

Zöld gyöngyház
Zöld gyöngyház
5 év garancia
Értékelés:

Cikkszám: Zgyh

Szín: Zöld gyöngyház

Jellemzők:

Minőségi, anyagában színezett, víz-és fagyálló, mindkét oldala sima, fényes, gyöngyházszínben csillogó üvegmozaik, 1,5x1,5cm és 4 mm vastag.

1 zacskó/300g.

Használati útmutató:

Az üvegmozaikkal különböző dísz-és használati tárgyakat varázsolhatunk egyedivé. Fatárgyakra, cserépre, tükörre, kőre, betonra, bútorokra, üvegre vagy kerámiára egyesével, FBS szilikonragasztóval ragaszthatjuk rá a díszíteni kívánt felületre. A webshopban megvásárolható mozaik törőfogóval apró, szabályos vagy szabálytalan darabokra is törhetjük, így igazán különleges hatást és formákat hozhatunk létre. A mozaikszemeket egymástól 1-2 mm távolságra kell elhelyezni és a ragasztót a mozaik bármelyik felére felvihetjük. Ily módon 160 darab 1,5x1,5 cm-es méretű mozaikkal kb. 13x30 cm nagyságú felületet tudunk lefedni. Két óra száradás után kifugázzuk a hézagokat, figyelve arra, hogy a fuga egy szintben legyen a mozaik felszínével. Amikor a fuga félig megkötött, puha, nem szöszölős száraz kendővel kezdjük el finoman ledörzsölni az üvegmozaikokról a felesleges fugát. Majd hagyjuk teljesen megkötni és végül a kész felületet száraz, tiszta kendővel még egyszer dörzsöljük fényesre. Megjegyzés: Kültérre szánt fatárgyakat mozaikozás előtt vízálló csónaklakkal kell lekenni!

A Plantago Design folyamatosan induló mozaik tanfolyamain és kreatív workshopjain egyéni vagy kiscsoportos képzés keretében mélyebben is elsajátíthatod a mozaikozás fortélyait.

Ár: 3 500 Ft Egységár: 3 500 Ft /zacskó
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!