Színterápiás mandala

"SZÍN-JÁTÉK" INDUL  JANUÁRTÓL! 

Színterápiás mozaik mandala 

Ha szereted az üvegmozaikból készült tárgyak sajátos csillogását és érdeklődsz a mandalakészíiés iránt, akkor szeretettel várlak ezen a különleges workshopon. Saját mandalád elkészítése önmagában egy spirituális élmény, mely hozzájárul  belső egyensúlyod megtalálásához.

Mindenekelőtt szeretném ha tudnátok, hogy ez a workshop nem egy színterápiás tanfolyam része és nem is gyógyító kezelésről lesz  szó.

Arról viszont igen, hogy én magam hiszek abban, hogy a színek hatással vannak életünkre és a számok rendje áthatja az egész világmindenséget. Hívő lélek lévén nem tartom  boszorkányságnak, ha ötvözöm a színekhez és számokhoz való vonzódásomat a mandala világán keresztül az üvegmozaikozás csodájával.

Így hát "szín-játékra" hívlak Benneteket.

Olyan játékra, melynek során megtudhatjátok mely színekkel van dolgotok és feladatotok, megtanulhattok  üvegmozaikkal dolgozni és elkészíthetitek  saját mandalátokat.

Lássuk, mi is az a mandala?

A mandala mágikus kört jelent és valójában az ember potenciálisan megvalósítható legmagasabb tudatállapotának képi kifejezése.

Célja: megtalálni a tudatosság egységét és helyreállítani az emberben a dolgok ideális rendjét. 

A mandala puszta szemlélése is kiegyensúlyozó hatással van kedélyünkre, lelkiállapotunkra. Gyógyító energiája segít abban, hogy lelkünk is olyan egész, kerek és önmagában nyugvó legyen, mint maga a mandala.

Segítségével mi magunk állíthatjuk helyre belső világunk egységét, kiegyenlíthetjük a kívül és belül ható erőket és lépésről lépésre továbbfejlődhetünk. Színeinek és a bennük rejlő számoknak is mind szimbolikus jelentése van, melyek energiát sugároznak és beindítják szervezetünk öngyógyító képességét.

Játszunk a színekkel...

A workshop során minden résztvevő a saját mandaláját fogja elkészíteni, egy 30 cm átmérőjű falra akasztható falapra. Minden alapanyagot biztosítok, nem beszélve a csodaszép üvegmozaikok széles tárházáról, melyek közül kedvedre válogathatsz. Nemcsak egy szép és egyedi mandalával térsz haza, hanem megtanulod a mozaikozás fortélyait is.

A workshop során az egyedi mandalákhoz használatos színeket színterápiás módszerrel és a névszámot, mely az ember általános jellemére, egyéniségére utal, a számmisztika szimbólumjegyei alapján számolom ki előre mindenkinek a születési nevéből  és dátumából, melyek mind külön jelentéssel bírnak. Mindezekből megismerhetjük velünk született illetve hiány színeinket, melyek megmutatják, mivel van dolgunk, feladatunk az életben. Egy szín elutasítása sokat elmond erről...

A workshopon mindenkinek átadom a csak neki szóló személyes jellemzését a színmagyarázattal. Ez alapján egyértelművé válik, kinek milyen színnel érdemes dolgoznia.

Fontos információ, hogy a jellemzés elkészítése sok munkámba és időmbe kerül, ezért a  születési nevet és dátumot legalább 1 héttel a választott időpont előtt küldjétek el. 

E-mail címem: hello@plantagodesign.hu

A színterápiás mozaik mandala ára: 25.000Ft

Jelentkezni a "Jelentkezési űrlap" kitöltésével lehet: ITT