Beszámoló a Kamaraerdei Kezdő Bútorfestő tanfolyamról

2018.11.15.

A "Meggypiros" varázslata

 A kiscsoportos tanfolyam első részében az elméleti tudás megszerzése után a gyakorlatban a NAGY ÁTALAKÍTÁS előtt egy ajtótáblát készítettek a résztvevők. Tetszőlegesen választhattak színt munkájuk elkészítéséhez, melyek felületét a végén HH színtelen waxxal zárták.

Az ajtótáblák elkészülte után az egyik hölgy egy ikeás fellépőt festett át a HH festék Fehér és Alkonyatszürke színével, a másik egy régi, kék zománcfestékkel festett asztalkát hozott, amit szintén az előző színekkel varázsolt újjá. Az asztalka lapját Alkonyatszürke és Meggypiros színekkel stencilezte és a 3 sarokba 1-1 név kezdőbetűjét applikálta fel.

A harmadik hölgy, Adrienn, a Közösségi Ház vezetője egy régi laminált komódot öltöztetett új ruhába. Ekrüvel festette le kétszer, majd dekupázs technikával helyezte fel HH bútorlakk segítségével a szalvétát. Idő hiányában egy kicsit és is besegítettem a festésben. A bútorgombok és a középső stencilminta Meggypirossal lett színezve.

Mindhárom hölgy HH bútorlakkal zárta a felületet.

Nagyon büszke vagyok rájuk, igazán szépen és alaposan dolgoztak! Az új ruhát viselő komód pedig méltó büszkeséggel került vissza eredeti helyére.

Ha kedvet kaptál a bútorfestéshez, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, gyere el és megtanítalak! Bútorfestő tanfolyamok

vissza