Gyermekfoglalkozások

 

Fontosnak tartom a kisgyermekek korai művészetre való nevelését, ezért  óvodákban és általános iskolákban megkeresésre szívesen vállalok dekorációs festési és mozaik foglalkozásokat.  Ízelítő az egyik óvodából, ahol Anyák napjára készítettünk mozaik medálokat a gyerekekkel.


 Óvodákban és iskolákban személyes megbeszélés alapján tartok csoportoknak, osztályoknak dekorációs festési és üvegmozaikozás foglalkozásokat kolléganőm pedig textilstencilező workshopokat. A részletekért a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeim valamelyikén keressetek bátran.


Csecse-becse gyermekfoglalkozás (8-18 éves korig)

A gyerekek megtanulják a krétafestékkel történő festési technikákat, és többféle díszítési eljárást, úgymint antikolás, dekupázs, réteges festés, szárazecset technika, stencilezés. 43 féle színből és többféle, különleges fatermék közül (pl.fa ajtótábla, fadoboz, faharang, fa szív, faszánkó, szalvéta tartó, fali kulcstartó, stb.) választhatnak egyet a gyerekek és elkészítik saját munkájukat, melyet hazavihetnek.

A tanfolyam ára:4500.-

Előleg befizetése a helyed biztosítására: 2000.-

Testvér kedvezmény: Két gyermek esetén 500.- Ft. kedvezmény /fő

Ideje: HAMAROSAN  Kamaraerdei Közösségi Házban.

                              

Jelentkezem: ITT!

 

HÚSVÉTI KÉSZÜLŐDÉS

Tyúkanyó tojástartó asztaldísz festés  8 éves kortól   

A gyerekek egy natúr fából kivágott asztali, tyúkanyó formájú tojástartót festenek le. Játékosan, irányított foglalkozás keretében tanulják meg a krétafestékkel történő festési technikákat, és többféle díszítési eljárást, úgymint antikolás, réteges festés, stencilezés. 20 féle színű krétafestékből, stencilből és szalagból választhatnak munkájuk elkészítéséhez.

Időpont: 2019. április 16.kedd 17-19 óráig a Kamararedei Közösségi Házban

A tanfolyam ára: 3900.-

Előleg befizetése a helyed biztosítására: 2000.-

Testvér kedvezmény: Két gyermek esetén 300.- Ft. kedvezmény /fő

A maximum létszám 7 fő!

Időpont: Tavasszal

Jelentkezem: ITT!