Menü
Üvegmozaik workshop Kézműves mozaik munkák és foglalkozások

EZÜSTÉKSZEREK

Plantago Design ezüstékszerek üvegmozaikkal

Sokan tudjátok rólam, hogy már egy jó évtizede rabul ejtett a fényesen csillogó, irizáló, változatos üvegmozaikok színes világa. Sokszor gondoltam arra, milyen jó lenne, ha ékszerként hordani is lehetne őket.

Régi vágyam volt, hogy az üvegmozaik változatos színvilágát összekössem az ezüst ékszerek finom megjelenésével. Arra gondoltam, hogy különféle stílusirányzatokban, változatos üvegmozaik színekben, egyedi designban kellene az ezüstöt ötvözni az üvegmozaikkal.

A sors és a szerencse úgy hozta, hogy idén egy workshop alkalmával találkoztam egy ékszerész mesterrel, Bodó Szilvivel, akivel azóta jó barátságba kerültünk és ő is a mozaikozás  szerelmese lett.

Végül a nyár folyamán együtt megálmodtuk az üvegmozaikkal ékesített ezüst ékszereket, melybe nagyon sok munkát tettünk. Ő is, én is.

A természethez való vonzódásom alapján elneveztem őket virágok neveivel, Szilvi pedig megálmodott és elkészített néhány egyedi ékszert.

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Plantago Design első mintakollekcióját!

 Szeretném hangsúlyozni, hogy ezek nem nagyüzemi, gyártósoron készített termékek, hanem mindegyik darab nagytudású ékszerész  egyedi kézi munkája, egyedi design alapján.

Legyen az rózsás, pillangós, visszafogott, elegáns megjelenésű, vagy minimalista stílusú, mindenki megtalálhatja a neki tetsző formát a jelenleg négyféle üvegmozaik színben, csak választás kérdése.

Legyetek hát Ti is partnereim, válasszatok színt és formát és két héten belül elkészítjük Neked az egyedi ékszeredet, legyen az medál,  fülbevaló vagy egy gyűrű, vagy ezekből egy komplett szett.

Az  biztos, hogy ilyened csak Neked lesz, senki másnak.

Az alábbi linkre kattitva a meska oldalamon találjátok az ékszereket:

Plantagodesign kézműves boltja a Meskán (meska.hu)